Bemutatkozás

Balogh Lilla vagyok, a Bombmaker Beauty School alapítója és szakmai trénere, alapvetően mesterfodrász és sminkes voltam.

Egy napon azonban arra eszméltem, hogy ezek a szakmák önmagukban már nem tartogatnak elegendő kihívást a számomra és emellett korlátossá is vált azoknak a hozzám forduló, változásra vágyó nőknek a száma, akikkel érdemben foglalkozni tudok. Úgy döntöttem lépek egy nagyot, és létrehozom Magyarország első szépségiskoláját, ahol szervezetten, jól felépített tananyagok mentén, valós gyakorlati tudást adok a változás minden lépéséhez az iskolámba látogató hölgyeknek. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt években több ezer nő választotta az oktatásaimat, és ennél is nagyobb büszkeséggel az, hogy több száz visszajelzés érkezett, hogy ezek a hölgyek beépítették a mindennapjaikba az általam tanítottakat és ténylegesen jobban érzik magukat a bőrükben.

„Ezelőtt életemben kétszer voltam kifestve, az esküvőmön és egy fotózás előtt, amikor be is sütötték a hajamat. Olyan szépnek éreztem magam, de az egész csak egy múlandó csoda volt. Lemostam a sminket, és reggelre már csak a szokásos arc nézett vissza a tükörből, ami sajnos egyre fáradtabb. Sose gondoltam volna, hogy ezt én is meg tudnám csinálni. Magam se hiszem el, de 20perc alatt profi sminket, és 10 perc alatt csodás hullámot csinálok a workshopok óta. Annyira köszönöm!” 

Ági

Talán kevesen tudják rólam, hogy kislány korom óta szó szerint a matematika, a művészetek, a színek, a ruhák és az alkotás megszállottja voltam, így eredetileg terméktervező mérnöknek tanultam, divattermék technológia szakirányon. Ehhez az irányhoz is visszatérünk, és a megszokott alapos, logikusan felépített, átlátható és egyben szórakoztató tananyagok mentén elindulunk a stílus irányába is. 

Gyere és tanulj nálam egy szuper, támogató női közösségben!

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.