Szín, forma & stílus workshop

sminkszín és frizura próbával​

Izgalmas játékra hívunk.

Játékos, interaktív feladatokon és teszteken keresztül a színek és formák világában keressük a stílusod kiteljesítését. Ha eddig nem értetted miért van az, hogy egyes ruhák, hajszínek, hajfazonok vagy rúzsok őrületesen tetszenek máson, magadon viszont nem látod az igazinak, most megtudhatod mindennek az okát. 

22 500 Ft

Végigjárjuk a színelemzés lépéseit úgy, hogy a végére átlátod a teljes rendszer lényegét, és megérted, sőt megtanulod, hogy mostantól milyen színekhez érdemes nyúlnod. Átvesszük és értelmezzük az évszaktípusokat, ami talán a te számodra is eddig olyan átláthatatlan és megérthetetlen tudomány volt, amellyel egyes nők határtalan magabiztossággal dobálóznak, de te mégsem értetted a logikáját. Együtt rántjuk le a leplet a rendszer hibáiról is. 

A hajszínek és a sminkszínek skálázásával részletesebben foglalkozunk, és meghatározzuk nekünk mi áll jól! Aztán az arcformánk beazonosításával megtanuljuk, hogy milyen hajfazonok, frizurák, pirosítás vagy milyen szemüvegkeret tesz bennünket igazán vonzóvá. 

Most végre válaszra lelnek az örök kérdések is!

Sok, érdekes és nagyon proaktív az elméleti tananyag ezen a workshopon, de gyakorlatban sem lesz hiány!

Sminkszíneket, pirosítókat és rúzsokat próbálgatunk, de természetesen, csak miután eltüntettük a szem alatti karikákat! Megtanuljuk, hogyan használjuk a sminkszíneket valóban előnyösen. Míg a csoport egyik fele sminkel és sminkszíneket skáláz, a másik fele parókát próbál. Izgalmas és dús programra számíts, ahonnan már nem biztos, hogy ugyanazzal az ízléssel mész haza, mint amivel jöttél. Mindenesetre, könnyen meglehet, hogy a fodrászodat fogod elsőként tárcsázni másnap egy teljesen új frizuráért!

22 500 Ft

A FOGLALÁSHOZ GÖRGESS LEJJEBB!

Frissen mosott hajjal érkezz, lehetőleg fehér felsőt viselj, amiben látszódik a nyakad, és a dekoltázsod egy része (ez a színpróba miatt fontos).

Ne legyenek gombok a felsődön, ne viselj fülbevalót és nyakláncot, mert ezek beleakadhatnak a parókákba próbáláskor. És ami fontos, ha póthajat szoktál viselni, akkor jelentkezz a programra amikor nincs fent a póthajad, mert a paróka nyúlása véges, így az kimarad a parókapróbából, akinek hajhosszabbítása vagy dúsítása van.

KATTINTS A DÁTUMRA ÉS FOGLALD LE A HELYED!

*Workshop legalább 3 résztvevő esetén indul, amennyiben ez nem teljesül felkereslek és módosítjuk az időpontot vagy visszatérítjük a rendelésed összegét.

július 2022
hét ked sze csü pén szo vas
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

A workshop helyszíne

1066 Budapest, Lovag utca 15.

Megközelítés: a Nyugati páyaudvartól és az Oktogontól egyaránt 6-7 perc sétára található.

Parkolás: Legközelebb a szomszédos utcákban kb. 3 perc sétára a Weiner Leó u. 16-ban vagy a Dessewffy u. 36-ban találhatók parkolóházak, ha esetleg nem lenne szabad parkolóhely az üzlet előtt.

VISSZAJELZÉSEK

Korábbi résztvevők mondták…

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. Ezért intek óvatosságra mindenkit az egyes workshopokkal kapcsolatban, hiszen sok “tanár” csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Ezért fejlesztem a Workshopjaimat már lassan 5 éve, és ezért gyűjtöttem össze több tucat visszajelzést, hogy biztosíthassalak, ez a legjobb hely arra, ha a maximumot akarod kihozni a sminkedből…

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már az egyéniségükhöz illő stílust a segítségemmel.