Szín, forma & stílus workshop

sminkszín és frizura próbával

Izgalmas játékra hívunk.

Játékos, interaktív feladatokon és teszteken keresztül a színek és formák világában keressük a stílusod kiteljesítését. Ha eddig nem értetted miért van az, hogy egyes ruhák, hajszínek, hajfazonok vagy rúzsok őrületesen tetszenek máson, magadon viszont nem látod az igazinak, most megtudhatod mindennek az okát. 

26 990 Ft

Végigjárjuk a színelemzés lépéseit úgy, hogy a végére átlátod a teljes rendszer lényegét, és megérted, sőt megtanulod, hogy mostantól milyen színekhez érdemes nyúlnod. Átvesszük és értelmezzük az évszaktípusokat, ami talán a te számodra is eddig olyan átláthatatlan és megérthetetlen tudomány volt, amellyel egyes nők határtalan magabiztossággal dobálóznak, de te mégsem értetted a logikáját. Együtt rántjuk le a leplet a rendszer hibáiról is. 

A hajszínek és a sminkszínek skálázásával részletesebben foglalkozunk, és meghatározzuk nekünk mi áll jól! Aztán az arcformánk beazonosításával megtanuljuk, hogy milyen hajfazonok, frizurák, pirosítás vagy milyen szemüvegkeret tesz bennünket igazán vonzóvá. 

Most végre válaszra lelnek az örök kérdések is!

Sok, érdekes és nagyon proaktív az elméleti tananyag ezen a workshopon, de gyakorlatban sem lesz hiány!

Sminkszíneket, pirosítókat és rúzsokat próbálgatunk, de természetesen, csak miután eltüntettük a szem alatti karikákat! Megtanuljuk, hogyan használjuk a sminkszíneket valóban előnyösen. Míg a csoport egyik fele sminkel és sminkszíneket skáláz, a másik fele parókát próbál. Izgalmas és dús programra számíts, ahonnan már nem biztos, hogy ugyanazzal az ízléssel mész haza, mint amivel jöttél. Mindenesetre, könnyen meglehet, hogy a fodrászodat fogod elsőként tárcsázni másnap egy teljesen új frizuráért!

Nézd meg hogyan zajlik egy Szín, Forma & Stílus Workshop

A BOMBMAKER BEAUTY SCHOOL TÖRTÉNETE...

Balogh Lilla vagyok, a Bombmaker Beauty School alapítója és szakmai trénere, alapvetően mesterfodrász és sminkes voltam.

Egy napon azonban arra eszméltem, hogy ezek a szakmák önmagukban már nem tartogatnak elegendő kihívást a számomra és emellett korlátossá is vált azoknak a hozzám forduló, változásra vágyó nőknek a száma, akikkel érdemben foglalkozni tudok. Úgy döntöttem lépek egy nagyot, és létrehozom Magyarország első szépségiskoláját, ahol szervezetten, jól felépített tananyagok mentén, valós gyakorlati tudást adok a változás minden lépéséhez az iskolámba látogató hölgyeknek. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt években több ezer nő választotta az oktatásaimat, és ennél is nagyobb büszkeséggel az, hogy több száz visszajelzés érkezett, hogy ezek a hölgyek beépítették a mindennapjaikba az általam tanítottakat és ténylegesen jobban érzik magukat a bőrükben.

„Ezelőtt életemben kétszer voltam kifestve, az esküvőmön és egy fotózás előtt, amikor be is sütötték a hajamat. Olyan szépnek éreztem magam, de az egész csak egy múlandó csoda volt. Lemostam a sminket, és reggelre már csak a szokásos arc nézett vissza a tükörből, ami sajnos egyre fáradtabb. Sose gondoltam volna, hogy ezt én is meg tudnám csinálni. Magam se hiszem el, de 20perc alatt profi sminket, és 10 perc alatt csodás hullámot csinálok a workshopok óta. Annyira köszönöm!”

Talán kevesen tudják rólam, hogy kislány korom óta szó szerint a matematika, a művészetek, a színek, a ruhák és az alkotás megszállottja voltam, így eredetileg terméktervező mérnöknek tanultam, divattermék technológia szakirányon. Ehhez az irányhoz is visszatérünk, és a megszokott alapos, logikusan felépített, átlátható és egyben szórakoztató tananyagok mentén elindulunk a stílus irányába is. A Bombmaker Beauty School Szín Forma & Stílus workshopján letisztázzuk a színelemzés valós logikai hátterét, és stabil kiindulási pontot adunk a ruhaszínek, a sminkszínek, a hajszínek és fazonok, valamint a szemüvegkeretek terén. Sok nő álma válik valóra ennél a programnál, hiszen 50 különböző paróka felpróbálására is lehetőség nyílik.

Frissen mosott hajjal érkezz, lehetőleg fehér felsőt viselj, amiben látszódik a nyakad, és a dekoltázsod egy része (ez a színpróba miatt fontos).

Ne legyenek gombok a felsődön, ne viselj fülbevalót és nyakláncot, mert ezek beleakadhatnak a parókákba próbáláskor. És ami fontos, ha póthajat szoktál viselni, akkor jelentkezz a programra amikor nincs fent a póthajad, mert a paróka nyúlása véges, így az kimarad a parókapróbából, akinek hajhosszabbítása vagy dúsítása van.

KATTINTS A DÁTUMRA ÉS FOGLALD LE A HELYED!

A workshopok legalább 4 fő résztvevő esetén indulnak.
A workshopok időpontjai leghamarabb 5-6 héttel korábban kerülnek feltöltésre!

26 990 Ft

A workshop helyszíne

1066 Budapest, Lovag utca 15.

Megközelítés: a Nyugati páyaudvartól és az Oktogontól egyaránt 6-7 perc sétára található.

Parkolás: Legközelebb a szomszédos utcákban kb. 3 perc sétára a Weiner Leó u. 16-ban vagy a Dessewffy u. 36-ban találhatók parkolóházak, ha esetleg nem lenne szabad parkolóhely az üzlet előtt.

VISSZAJELZÉSEK

Korábbi résztvevők mondták…

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. Ezért intek óvatosságra mindenkit az egyes workshopokkal kapcsolatban, hiszen sok „tanár” csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Ezért fejlesztem a Workshopjaimat már lassan 5 éve, és ezért gyűjtöttem össze több tucat visszajelzést, hogy biztosíthassalak, ez a legjobb hely arra, ha a maximumot akarod kihozni a sminkedből…

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már az egyéniségükhöz illő stílust a segítségemmel.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.