Kislányos Anyukák Kreatív Frizurakészítő Workshopja

14 990 Ft

Nagyon fontos momentum egy nő életében, amikor elkezd érdeklődni a szépítkezés iránt. Ekkor kezd kialakulni a nőiessége, ekkor tanul meg szépnek lenni és annak érezni magát, ami egy életre meghatározhatja az önbizalmát és a sikerét a másik nemnél. Ebben pedig az anyukája lehet a legnagyobb segítsége.

Emlékszel kislányként milyen sóvárogva néztük az iskolában a másik kislány szebb új ruháját vagy éppen a csinosabb kiscipőjét vagy a cukibb hajcsatját? Kérdezte már a kislányod, hogy majd befonod-e a haját neki is úgy 4 fonatba mint ahogy Bettikének csinálta az anyukája, mert ő is nagyon szeretne olyan hajat, de te örülsz, ha csinálsz szegénynek egy copfot és azt valahogy befonod.

Ha úgy érzed, szívesen kedveskednél a csöppségednek reggelente egy-egy szép kis különleges frizurával, akkor a kreatív frizurakészítő workshopon a helyed, ahol kislányos anyukák gyűlnek össze, hogy különleges és könnyen elkészíthető kislány frizurákat tanuljanak. Az oktatás a hatékony tanulás érdekében babafejeken zajlik.

A FOGLALÁSHOZ GÖRGESS LEJJEBB!

14 990 Ft

Akció!

KATTINTS A DÁTUMRA ÉS FOGLALD LE A HELYED!

*Workshop legalább 3 résztvevő esetén indul, amennyiben ez nem teljesül felkereslek és módosítjuk az időpontot vagy visszatérítjük a rendelésed összegét.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.