Extreme Makeover Haladó Smink Workshop

34 990 Ft

Vigyázat! Döbbenetes átalakulások és meghökkentő előtte-utána fotók várhatóak!

Szoktál sminkelni és úgy érzed kicsit értesz is hozzá? Esetleg már jártál a smink alapismereti kurzuson, szorgalmasan gyakoroltál és most továbbfejlesztenéd magad?Ez egy 2 órás step by step workshop egy kihívó és teljesen átformáló smink elsajátításához, amely néhány extrémebb elemet is tartalmaz. Ideális program lehet egy leánybúcsú első állomásaként vagy akár női munkahelyi csapatépítő programnak is.

A FOGLALÁSHOZ GÖRGESS LEJJEBB!

34 990 Ft

extreme makeover smink workshop

KATTINTS A DÁTUMRA ÉS FOGLALD LE A HELYED!

*Workshop legalább 3 résztvevő esetén indul, amennyiben ez nem teljesül felkereslek és módosítjuk az időpontot vagy visszatérítjük a rendelésed összegét.

VISSZAJELZÉSEK

Korábbi résztvevők mondták…

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. Ezért intek óvatosságra mindenkit az egyes workshopokkal kapcsolatban, hiszen sok „tanár” csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Ezért fejlesztem a Workshopjaimat már lassan 2 éve, és ezért gyűjtöttem össze több tucat visszajelzést, hogy biztosíthassalak, ez a legjobb hely arra, ha a maximumot akarod kihozni a sminkedből…

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már az egyéniségükhöz illő stílust a segítségemmel.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.