Esküvői frizurák Mesterkurzus I.

34 990 Ft

Pályám során rengeteg szörnyű formára szedett és természetellenes színűre festett szemöldökkel találkoztam. Többször én kértem, hadd igazítsam ki valaki szemöldökét, mert nézni se bírom hogyan lett kiszedve, amíg elkészül a haja. Kis változtatás, és mekkora változás! A te kozmetikusod sem a legügyesebb a szemöldökformázásban? Netán még soha nem is volt formázva a szemöldököd? Spórolj magadnak időt, pénzt és bosszúságot, gyere el a workshopra és tanuld meg, hogyan készül a tökéletes ívű szemöldök, milyen színűre, és hogyan fesd be otthon! A kozmetikai workshopon a szempilla is fókuszba kerül. Természetesen megtanuljuk a kevésbé egyszerű, tartós szempillafestést is, majd műszempilla segítségével megtanítom hogyan turbózzuk fel a tekintetet. Végül szót ejtünk az arcszőrök egyéb korrigálásáról is. Lehetőleg kinőtt szemöldökkel érkezz!

A FOGLALÁSHOZ GÖRGESS LEJJEBB!

34 990 Ft

HÚZD EL A CSÚSZKÁT, HOGY LÁTHASD A KÜLÖNBSÉGET!

KATTINTS A DÁTUMRA ÉS FOGLALD LE A HELYED!

*Workshop legalább 3 résztvevő esetén indul, amennyiben ez nem teljesül felkereslek és módosítjuk az időpontot vagy visszatérítjük a rendelésed összegét.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.