AJÁNDÉKOZÁS

LEPD MEG SZERETTEIDET EGY WORKSHOPPAL, VAGY GYERTEK EL ÉS TANULJATOK EGYÜTT

Ajándékutalványok

Izgalmas, egyedi ajándékot szeretnél adni egy hölgynek, amelyből egész életében profitál?

Minden nő akkor elégedett igazán, ha szépnek érzi magát. Egy igazi hölgynek épp ezért kulcsfontosságú megtanulnia bánni az adottságaival, kiemelni az előnyös tulajdonságait, hogy ezentúl teljes fényében tündökölhessen. Sokszor egy jó helyre felvitt concealer, egy megfelelő pirosítás, vagy egy előnyösebb hajszín, hajviselet már önmagában is sokkal látványosabb hatást jelent, mint egy többszázezres arckezelés.

Ha ajándékozottad a szakmai készségek iránt mélyebben is érdeklődik, szakmai jellegű workshopok és oktatások, mesterkurzusok formájában elmélyülhet például a hajfonások vagy az esküvői frizurák világában is. Egyre több képzés elérhető ajándékutalvány formájában is.

Születésnapi programok, szülinapi zsúrok, leánybúcsúk vagy női csapatépítő események esetén csoportos foglalásra is van lehetőség, egyedi megbeszélés alapján.

A workshopokon a sikerélmény garantált, az előtte-utána fotók ösztönzőek és motiválóak a tanultak alkalmazására. Egy életre szóló élményt ad, és új megvilágításba helyezi azokat a gondolatokat, miszerint „én béna vagyok a sminkeléshez” vagy „örülök, ha összecopfozom a hajam”.

Ha nem vagy biztos abban, hogy ajándékozottad milyen típusú workshopnak örülne a legjobban, a legcélszerűbb, ha adott összegű ajándékutalvánnyal leped meg.

Nincs más dolgod, mint megvásárolni a számodra megfelelő összegű ajándékutalványt. Ezt követően elküldjük neked e-mailban az ajándékutalvány kinyomtatható pdf verzióját, és a hozzátartozó adott összegű kuponkódot, amelyet a megajándékozott hölgy felhasználhat az általa választott workshop/ workshopok foglalásánál.

Minden utalványunk kétoldalas. Az utalvány első oldalán az utalvány összege szerepel, az utolsó termékkép mutatja be az utalvány hátoldalát.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.