AJÁNDÉKOZÁS

LEPD MEG SZERETTEIDET EGY WORKSHOPPAL, VAGY GYERTEK EL ÉS TANULJATOK EGYÜTT

Ajándékdoboz

Izgalmas, egyedi ajándékot szeretnél adni egy hölgynek, amelyből egész életében profitál?

Minden nő akkor elégedett igazán, ha szépnek érzi magát. Egy igazi hölgynek épp ezért kulcsfontosságú megtanulnia bánni az adottságaival, kiemelni az előnyös tulajdonságait, hogy ezentúl teljes fényében tündökölhessen. Sokszor egy jó helyre felvitt concealer, egy megfelelő pirosítás, vagy egy előnyösebb hajszín, hajviselet már önmagában is sokkal látványosabb hatást jelent, mint egy többszázezres arckezelés.

Ha ajándékozottad a szakmai készségek iránt mélyebben is érdeklődik, szakmai jellegű workshopok és oktatások, mesterkurzusok formájában elmélyülhet például a hajfonások vagy az esküvői frizurák világában is. Egyre több képzés elérhető ajándékutalvány formájában is.

Születésnapi programok, szülinapi zsúrok, leánybúcsúk vagy női csapatépítő események esetén csoportos foglalásra is van lehetőség, egyedi megbeszélés alapján.

A workshopokon a sikerélmény garantált, az előtte-utána fotók ösztönzőek és motiválóak a tanultak alkalmazására. Egy életre szóló élményt ad, és új megvilágításba helyezi azokat a gondolatokat, miszerint „én béna vagyok a sminkeléshez” vagy „örülök, ha összecopfozom a hajam”.

Ha szeretnél fizikailag is egy ajándékot átadni szerettednek, egyes workshopok esetében erre is van lehetőséged. 

Minden utalványunk kétoldalas. Az utalvány első oldalán a workshop megnevezése szerepel, az attól eggyel jobbra található kép mutatja be az adott utalvány hátoldalát.

Ajándékdoboz jelenleg az alábbi két workshopra érhető el. A képen látható sminkecset készlet a Smink alapismereti, a póthaj fonat pedig a Póthajas hollandfonás workshop ajándékdobozának része.

Érdekelnének a legújabb induló tanfolyamok, zártkörű akciók, nyereményjátékok és a legfrissebb ingyenes tesztworkshopok, amelyekre csak e-mailben küldök meghívòt?

Ígerem nem zaklatunk felesleges, semmitmondó hírlevelekkel, mert azokat mi sem szeretjük.